fbpx

18.06.2020

KL. I A – J. ANGIELSKI – cz. 6

16.06.2020

KL. I A – J. POLSKI – cz. 11

10.06.2020

KL. I A – PRZYGOTOWANIE DAŃ – cz. 7

05.06.2020

KL. I A – J. NIEMIECKI – cz. 7

03.06.2020

KL. I A – J. POLSKI – cz. 10

KL. I A – PLASTYKA – cz. 6

KL. I A – Fizyka

02.06.2020

KL. I A – BHP-Wychłodzenia organizmu i odmrożenia

01.06.2020

KL. I A – GEOGRAFIA – cz. 12

KL. I A – HISTORIA – cz. 6

KL. I A – Religia – cz. 9

28.05.2020

KL. I A – PRZYGOTOWANIE DAŃ cz. 6

27.05.2020

KL I A – J. POLSKI – cz. 9

KL. I A – J. NIEMIECKI – cz. 6

26.05.2020

KL. I A – CHEMIA – cz. 6

KL. I A – JĘZYK ANGIELSKI – cz. 5

25.05.2020

KL. I A – GEOGRAFIA – cz. 11

KL. – I A – WF na czerwiec

KL. I A – HISTORIA – cz. 5

KL. I A – BHP – oparzenia

21.05.2020

KL. I A – J. POLSKI – cz. 8

20.05.2020

KL. I A- CHEMIA – cz. 6

KL. I A – J. NIEMIECKI – cz. 5

19.05.2020

KL. I A – EDUKACJA DLA BEZPIECZEŃSTWA – cz. 8

KL. I A – PLASTYKA – cz. 5

18.05.2020

KL. I A – MATEMATYKA – cz. 11

KL. I A – GEOGRAFIA – cz. 10

KL I A – BHP- złamania, urazy głowy i kręgosłupa

KL. I A – PODSTAWY ŻYWIENIA I GASTRONOMII – cz. 5

KL. I A – PRZECHOWYWANIE I MAGAZYNOWANIE ŻYWNOŚCI – cz. 5

KL. I A – PRZYGOTOWANIE DAŃ – cz. 5

15.05.2020

KL. I A – MATEMATYKA -SPRAWDZIAN – powodzenia 🙂

14.05.2020

Proszę o udostępnienie: Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

12.05.2020

KL . I A – WYKONYWANIE ZABIEGÓW PIELĘGNACJI WŁOSÓW I SKÓRY GŁOWY – cz . 2

KL . I A – WYKONYWANIE ZABIEGÓW PIELĘGNACJI WŁOSÓW I SKÓRY GŁOWY – cz . 3

KL. I A – PODSTAWY FRYZJERSTWA – cz. 5

KL. I A – J. POLSKI – cz. 7

KL. I A – WF

KL. I A – MATEMATYKA – cz. 10

KL. I A – BIOLOGIA – cz. 4

KL. I A – BHP – KRWOTOKI

KL. I A – EDUKACJA DLA BEZPIECZEŃSTWA – cz. 7

KL. I A – HISTORIA – cz. 4.

11.05.2020

KL. I A – GEOGRAFIA – cz. 9

KL. I A – RELIGIA – cz. 8

08.05.2020

KL. I A – FIZYKA – cz. 3

KL. I A – J. POLSKI – cz. 6

07.05.2020

KL. I A – STRZYŻENIE DAMSKIE I MĘSKIE – cz. 5

05.05.2020

KL. I A – J. POLSKI – cz. 5

KL. I A – CHEMIA – cz. 5

KL. I A – EDUKACJA DLA BEZPIECZEŃSTWA – cz.6

KL. I A – J. NIEMIECKI – cz. 4.

KL. I A – PLASTYKA – cz. 4

KL. I A – PODSTAWY ŻYWIENIA I GASTRONOMII – cz. 4

KL. I A – PRZECHOWYWANIE I MAGAZYNOWANIE ŻYWNOŚCI – cz. 4

04.05.2020

KL. I A – GEOGRAFIA – cz. 8

KL. I A – MATEMATYKA – cz. 8

KL. I A – BHP

KL. I A – RELIGIA – cz. 7

 

Materiały z marca i kwietnia

Facebook