fbpx

Materiały edukacyjne dla klasy 2a

 

KL. II A – J. NIEMIECKI

KL. II A – J. ANGIELSKI

KL. II A – PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI

KL. II A – PROCESY FRYZJERSKIE i STYLIZACJA FRYZUR

KL. II A – MATEMATYKA

KL. II A – WIZUALIZACJA we FRYZJERSTWIE

KL. II A – ZASADY ŻYWIENIA

KL. II A – BIOLOGIA

KL. II A – PROCESY TECHNOLOGICZNE w GASTRONOMII

KL. II A – DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA w GASTRONOMII

KL.II A – PODSTAWY FRYZJERSTWA -cz.1.

KL.II A WIZUALIZACJA WIZERUNKU-cz.1.

KL. II A – TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM

KL. II A – WYPOSAŻENIE I ZASADY BEZPIECZEŃSTWA W_GASTRONOMII

KL. II A – TECHNIKI FRYZJERSKIE

KL. II A – J. POLSKI

KL. II A – RELIGIA

KL. II A – WYCHOWANIE FIZYCZNE

KL. II A – JĘZYK POLSKI – cz. 2

KL. II A – MATEMATYKA – cz. 2

KL. II A- J. ANGIELSKI – cz. 2

KL. II A – PROCESY TECHNOLOGICZNE W GASTRONOMII – cz. 2

27.03.2020

KL II A – TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA z TOWAROZNAWSTWEM – cz. 2

KL II A – WYPOSAŻENIE I ZASADY BEZPIECZEŃSTWA W GASTRONOMII. – cz. 2

KL. II A – PROCESY FRYZJERSKIE – cz.2

KL. II A – WIZUALIZACJA WE FRYZJERSTWIE cz.2

Kl. II A – RELIGIA – cz. 2

30.03.2020

KL. II A – BIOLOGIA – cz. 2

KL. II A – DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W GASTRONOMII – cz. 2

KL. II A – J. NIEMIECKI – cz. 2

KL. II A – PODSTAWY FRYZJERSTWA – cz. 2

KL. II A – WIZUALIZACJA WIZERUNKU – cz. 2

KL. II A – ZASADY ŻYWIENIA – cz. 2

01.04.2020

Kl. II A – RELIGIA – cz. 3

KL. II A PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI – cz. 2

KL. II A – TECHNIKI FRYZJERSKIE – cz. 2

06.04.2020

KL – WF ZESTAW ĆWICZEŃ DLA WSZYSTKICH

KL. II A – PROCESY FRYZJERSKIE – cz. 3

KL. II A – MATEMATYKA – cz.3

15.04.2020

KL. II A – PROCESY TECHNOLOGICZNE W GASTRONOMII – cz. 3

KL. II A – RELIGIA – cz. 4

16.04.2020

KL. II A – TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM – cz. 3

KL. II A – WYPOSAŻENIE I ZASADY BEZPIECZEŃSTWA W GASTRONOMII – cz. 3

KL. II A – J. ANGIELSKI – cz. 3

KL. II A – DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W GASTRONOMII – cz. 3

20.04.2020

KL. WF – WYCHOWANIE FIZYCZNE

KL. II A – BIOLOGIA – cz. 3

KL. II A – JĘZYK POLSKI – cz. 4

KL. II A – ZASADY ŻYWIENIA – cz. 3

KL. II A – RELIGIA – cz. 5

21.04.2020

KL. II A – TECHNIKI FRYZJERSKIE – cz. 2

KL. II A – MATEMATYKA – cz. 4

KL. II A – PODSTAWY FRYZJERSTWA – cz. 3

KL. II A – WIZUALIZACJA WIZERUNKU – cz. 3

22.04.2020

KL.  II A – PROCESY FRYZJERSKIE

KL.  II A – WIZUALIZACJA WE FRYZJERSTWIE – cz. 3

KL. II A – PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI – cz. 3

27.04.2020

KL. II A – J. NIEMIECKI – cz. 3

KL. II A – RELIGIA – cz. 6

KL. WF – WYCHOWANIE FIZYCZNE

28.04.2020

KL. II A – DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W GASTRONOMII – cz. 4

KL. II A – PROCESY TECHNOLOGICZNE W GASTRONOMII – cz. 4

29.04.2020

KL. II A – TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM – cz. 4

KL. II A – WYPOSAŻENIE I ZASADY BEZPIECZEŃSTWA_W_GASTRONOMII – cz. 4

30.04.2020

KL. II A – J. ANGIELSKI – cz. 4

KL. II A – PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI – cz. 4

 

Facebook