fbpx

18.06.2020

KL. III A – J. ANGIELSKI – cz. 6

17.06.2020

KL. III A – HISTORIA I SPOŁECZEŃSTWO – cz. 7

16.05.2020

KL. III A – ORGANIZACJA SALONU FRYZJERSKIEGO – cz. 6

KL. III A – WIZUALIZACJA WE FRYZJERSTWIE – cz. 7

KL. III A – WIZUALIZACJA WIZERUNKU – cz. 7

05.06.2020

KL. III A – J. NIEMIECKI – cz. 7

KL. III A – PROCESY FRYZJERSKIE

04.06.2020

KL. III A – ORGANIZACJA SALONU FRYZJERSKIEGO – cz. 5

KL. III A – WIZUALIZACJA WE FRYZJERSTWIE – cz. 6

KL. III A – WIZUALIZACJA WIZERUNKU – cz. 6

KL. III A – J. POLSKI

02.06.2020

KL. III A – HISTORIA I SPOŁECZEŃSTWO – cz. 6

01.06.2020

KL. III A – J. ANGIELSKI – cz. 5

KL. III A – J. NIEMIECKI – cz. 6

KL. III A – MATEMATYKA – cz. 6

KL.  III A – J. POLSKI 

29.05.2020

KL. III A – J. ANGIELSKI – cz. 5

KL. III A – J. NIEMIECKI – cz. 6

KL. III A – MATEMATYKA – cz. 6

KL. III A – J. POLSKI

25.05.20020

KL. III A – WF – na czerwiec

KL. III A – J. POLSKI

20.05.2020

KL. III A – J. NIEMIECKI – cz. 5

19.05.2020

KL. III A – WIZUALIZACJA WE FRYZJERSTWIE – cz. 5

KL. III A – WIZUALIZACJA WIZERUNKU – cz. 5

18.05.2020

KL. III A – HISTORIA I SPOŁECZEŃSTWO – cz. 5

KL. III A – OBSŁUGA KLIENTÓW GASTRONOMII – cz. 5

KL. III A – ORGANIZACJA PRODUKCJI_GASTRONOMICZNEJ – cz. 5

KL. III A – PLANOWANIE ŻYWIENIA – cz. 5

KL. III A – PROCESY TECHNOLOGICZNE W_GASTRONOMII – cz. 5

KL. III A – TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA – cz._5

KL. III A – USŁUGI GASTRONOMICZNE – cz. 5

KL. III A – ZASADY ŻYWIENIA – cz. 5

KL. III A – J. POLSKI 

14.05.2020

Proszę o udostępnienie: Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

13.05.2020

KL. III A – WF

12.05.2020

KL. III A – BIOLOGIA – cz. 4

07.05.2020

KL. III A – PROCESY FRYZJERSKIE – cz. 5

06.05.2020

KL. III A – J. POLSKI – TEST – 10:00

05.05.2020

KL. III A – HISTORIA I SPOŁECZEŃSTWO – cz. 4

KL. III A – J. NIEMIECKI – cz. 4

KL. III A – OBSŁUGA KLIENTÓW GASTRONOMII – cz. 4

KL. III A – ORGANIZACJA PRODUKCJI_GASTRONOMICZNEJ – cz. 4

KL. III A – PLANOWANIE ŻYWIENIA – cz. 4

KL. III A – PROCESY TECHNOLOGICZNE W_GASTRONOMII – cz. 4

KL. III A – TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA – cz. 4

KL. III A – USŁUGI GASTRONOMICZNE – cz. 4

KL. III A – ZASADY ŻYWIENIA – cz. 4

04.05.2020

KL. III A – ORGANIZACJA SALONU FRYZJERSKIEGO – cz. 4

KL. III A – RELIGIA – cz. 3

KL. III A – WIZUALIZACJA WE FRYZJERSTWIE – cz. 4

KL. III A – WIZUALIZACJA WIZERUNKU – cz. 4

 

Materiały z marca i kwietnia

Facebook